Mijn naam is Wurya
20 april 2018
Workshop Basisanatomie
17 mei 2018
Laat alles zien

Enjoy the Ride in de Soester Duinen op 9 september

Den Dolder heeft een directe verbinding via het Pijnacker Bos met de Soester Duinen, een uitgestrekt bos- en heidegebied met adembenemende duinen. Alleen al in de Soesterduinen is een gemarkeerd ruiterpad van maar liefst 18 km. De weg ernaar toe gaat via heerlijke bospaden en eenmaal in de duinen is het puur genieten!

De Prinses Maxima Manege is de startlocatie. Deze manege is een hippisch therapeutisch centrum, gevestigd in Den Dolder. Wekelijks komen ruim 250 kinderen en volwassenen met een lichamelijke, zintuiglijke, verstandelijke of psychische beperking naar de Prinses Máxima Manege voor paardrijles of therapie. Ook rijden er ongeveer 100 valide ruiters per week. De (aangepaste) paardrijlessen en therapeutische begeleiding zijn mogelijk dankzij de inzet van gekwalificeerde professionals en vele vrijwilligers. Dat maakt de Prinses Máxima Manege tot een bijzondere manege.
Een unieke manege, een uniek gebied … de ingrediënten voor een unieke dag: Enjoy the Ride!

De kosten zijn € 35,- per persoon en hier zit een lunch bij in. Wil je deelnemen met een paard/pony van de Prinses Maxima Manege dat zijn de kosten € 45,-.
De paarden kunnen maar 1 keer voor de grote rit worden ingezet dus vol is vol.

Je kan je inschrijven via onderstaande link of via info@prinsesmaximamanege.nl

Link naar de website om in te schrijven voor Enjoy de ride

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *