Onze laatste aanwinst heet Winston
28 juni 2017
Gijs van Lennep Legend, zondag 27 augustus
28 augustus 2017
Laat alles zien

Ponykamp 9 en 10 juli

Wat vonden de kinderen én wij dit heerlijk! 1e Ponykamp PMM.
Toen we begin dit jaar aan het brainstormen waren met de net nieuw gevormde activiteitencommissie was een van de agendapunten om voor kinderen een ponykamp te organiseren. De eerste keer dat we dit bij de PMM gingen doen. En, tja hoe doe je dat? Hoeveel dagen? Hebben we voldoende paarden? Voldoende begeleiders? Hoe houden we het leuk voor de kinderen? Veel vragen en – gelukkig –veel meer ideeën.
En ineens is het 9 juli, de eerste dag van een twee dagen durend ponykamp. Wij zijn nog bezig met de laatste voorbereidingen, als we al een hoop gegiebel horen. Daar zijn de eerste kinderen. Even afscheid nemen van paps en mams, waarna we starten met een vol programma, waarbij het allemaal draait om het samenzijn met onze paarden en pony’s.

Wat hebben de kinderen allemaal gedaan?
Een buitenrit, balkenparcours, dressuur, voltige, behendigheid, voetbal, springen, met de koets op pad, paardenspeurtocht, paarden-schilderen. En als er dan heel even pauze is, gaan de kinderen in volle galop door de bak. Moe? Nee hoor!
We kijken terug op twee geweldige dagen waar pony’s, nieuwe vriendschappen en heel veel plezier de ingrediënten waren. Ik wil nogmaals alle vrijwilligers, instructie en iedereen die meegewerkt heeft heel hartelijk bedanken. Alle kinderen krijgen een bestand met veel mooie foto’s, met veel dank aan Jick voor het vastleggen van ons ponykamp. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, tips en tops zijn van harte welkom! Ben je ons laten weten hoe je het vond, of heb je als ouder een reactie? Deel het met ons op Facebook of onze website. Mailen mag ook: info@prinsesmaximamanege.nl.
Roos Dekker

Wist je dat….
We verbaast waren dat alle kids om 23.00 uur sliepen.
De paarden daarentegen ‘s nachts best veel herrie maken.
De ruim 100 pannenkoeken heeeeel snel op waren.
Er allemaal nieuwe lievelingspony’s zijn.
Onze twee jong poesjes heel veel knuffels kregen.
Er geen douche nodig is als er sproeiers in de bak zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *