Donatie Lionsclub Bilthoven 2000 en NSGK
17 juni 2018
Prinses Máxima Manege 5 sterren manege
22 juni 2018
Laat alles zien

Weer enorme opbrengst van Rotary Groot Bilthoven

De Rotary Groot Bilthoven organiseert ieder jaar onder motto: ‘Act Now’ een groots feest.
Dit jaar werd het feest gehouden op zaterdag 16 juni en weer op de unieke locatie voor het gemeentehuis Jagtlust in Bilthoven. In een stijlvolle feesttent werd er samen gedineerd. Dit werd omlijst met muziek en acts om geld in te zamelen voor het goede doel.

Dancing Queen
Het feest kreeg dit keer als motto: ‘Dancing Queen’. De gasten hadden zich geweldig uitgedost als ABBA, Björn Borg, disco kings en queens en nog veel meer spannende pakjes. De grootste pruiken kwamen voorbij en iemand had een ware disco bal op z’n hoofd. Onze voorzitter had zelfs zijn grijze lokken verruild voor een stoere zwarte coupe. Iedereen had zijn best gedaan, het kon niet op.

Tijdens de feestavond werd er een veiling georganiseerd voor het goede doel. Dit jaar waren de goede doelen Academisch Hospice Demeter, Voedselbank De Bilt en natuurlijke onze Prinses Máxima Manege. De opbrengst van de avond was weer ongekend hoog namelijk €50.500,- en dit bedrag word onder deze 3 doelen verdeelt.
Wij hebben een wensenlijst ingediend bij de Rotary en bovenaan staat een tractor.

Rotary Groot Bilthoven bedankt voor de geweldige avond en voor het binnenhalen van het ongekend grote bedrag van €50.500,- voor de 3 goede doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *