Actie Warm Hart van de KRO-NCRV
12 juni 2019
Donatie van Lionsclub 2000 Bilthoven
9 juli 2019
Laat alles zien

Ruiters Prinses Maxima Manege op finale WeAllride op Outdoor Gelderland

Na veel geoefend te hebben en de proefjes te hebben gefilmd om deze vervolgens te hebben opgestuurd naar WeAllRide mochten er een aantal ruiters finale rijden op Outdoor Gelderland.
Op donderdagavond was het de beurt aan de G ruiters. Zij mochten in de hoofdring rijden. Dit was super indrukwekkend en zelfs hun namen kwam op het grote scorebord. Felicia mocht als eerste starten in de G1 met Kildare, ze was een beetje zenuwachtig maar ze deed het supergoed. Daarna was Marlieke aan de beurt op Arenda in de G3. Marlieke had er erg veel zin in en reed ook een superproef. Als laatste was Peggy aan de beurt in de G1 en ook Peggy deed het supergoed. Marlieke eindigde op de 2e plaats en Peggy op de 5e en Felicia op de 6e. We zijn super trots op ze en wat werden ze verwend door WeAllride ze kregen een gave goodiebag van Epplejack maar ook een gave deken, halster en sjabrak maar het mooiste vonden ze Kareltje van ParaPaard en natuurlijk de beker en de mooie rozet van WeAllRide.

Op vrijdag waren de pararuiters aan de beurt en voor ons reden Margriet en Danielle mee.
Als eerste was Margriet aan de beurt op Graitz en wat zagen ze er allebei mooi uit en wat was Margriet zenuwachtig maar tijdens de proef was ze super geconcentreerd en reed ze een topproef en eindigde ze op de 4e plaats. Daarna was Danielle aan de beurt. Danielle was helemaal niet zenuwachtig (haar moeder wel) en had er super veel zin in en dat was ook tijdens de proef te zien. Het plezier spatte er van af en ze eindigde op een mooie 3e plaats.

s' Middags was de beurt aan Desiree met Wurya. Desiree en Wurya mochten rijden in de finale van het NK videorijden. Desiree heeft in de maand april, mei en juni filmpjes ingestuurd en zij had zulke goede scores dat ze bij de beste 12 was die werden uitgenodigd voor de finale.
Desiree heeft ook een super score neergezet en eindigde op de 5e plaats.

We hebben 2 topdagen gehad op Outdoor Gelderland maar dat was niet mogelijk geweest zonder alle hulp die we hebben gehad. We hadden echt een topteam. Inge, Kim, Nathalie, Judith, Petra, Mandy, Desiree bedankt voor jullie hulp op Outdoor Gelderland. Maar op de manege gingen de lessen ook gewoon door Judith, Sonja, Cora en Nathalie bedankt voor het opvangen van de lessen. En team dagbesteding Jaco, Zoe, Harold, Daan en Mandy en Chieni bedankt voor draaiend houden op stal.

Maar niet te vergeten Outdoor Gelderland en WeAllRide bedankt voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke ervaring voor onze ruiters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *