Te gast bij Slotstad Zeist
15 maart 2019
DVB Foundation schenkt prachtige dekens aan PMM
23 maart 2019
Laat alles zien

Specsavers Zeist overhandigd waardecheque van €1.275

SPECSAVERS ZEIST GEEFT FINANCIËLE BIJDRAGE AAN ST HIPPISCH THERAPEUTISCH CENTRUM PRINSES MAXIMA

Zeist, 4 maart 2019 – Specsavers Zeist spaarde in 2018 een bedrag van € 1.275,21 voor St Hippisch Therapeutisch Centrum Prinses Máxima. Deze week mocht het winkelteam de cheque ceremonieel overhandigen aan het lokale doel. Een mooi moment dat de winkel niet onopgemerkt voorbij liet gaan.

Ieder jaar sparen de winkels van Specsavers een jaar lang voor één lokaal goed doel en een nationaal doel. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. St Hippisch Therapeutisch Centrum Prinses Maxima was in 2018 samen met het Oogfonds het spaardoel van Specsavers Zeist en ontvangt nu een mooie financiële bijdrage.

Richard Beers, eigenaar van Specsavers Zeist: “Het is elk jaar weer leuk om een organisatie uit de buurt blij te mogen maken met een donatie. Het is voor een lokaal initiatief namelijk ontzettend moeilijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat doelen ontzettend dankbaar zijn voor dit initiatief. Dat moedigt ons ook aan om een mooi bedrag bij elkaar te sparen. We weten zeker dat het goed besteed gaat worden!”

Over Stichting Specsavers Steunt
De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Elk jaar melden honderden lokale initiatieven zich aan om in aanmerking te komen voor een donatie. Aan het einde van het spaarjaar schenken de winkels het bijeengebrachte geldbedrag aan alle gekozen lokale goede doelen en het landelijke doel. Dit jaar is het landelijke doel het Oogfonds. Sinds de oprichting van de stichting is er al bijna 2.5 miljoen euro aan zo’n 1500 doelen gedoneerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *